Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 1 листопада 2013 р.

Хеловін в бібліотеці!







 В кінці жовтня в Березівській  бібліотеці-філії відбулася книжково – маскарадна містерія «Хеловін в бібліотеці». Приміщення бібліотеки мало не зовсім бібліотечний вигляд, на стінах і стелажах - павуки, на стелі - летючі кажани, на столах незвичайні світильники з гарбузів.


Вся  нечиста сила повилітала та повилазила із книг-про жахи. Всі декорації до містерії та костюми створили своїми руками біблітекар та  користувачі бібліотеки. Та не тільки це. Вони створили дуже веселу атмосферу та хороший настрій .

Учасникам містерії було не страшно, а цікаво і весело.В ході містерії проходили різноманітні конкурси, ігри. Під час гри, всі учасники дізналися про історію виникнення цього свята, про розвиток і поширення звичая святкування Хеловіна в усіх англомовних країнах.

За час проведення містерії пройшов конкурс на кращий маскарадний костюм та майстер-клас по створенню «світильника Джека» - лампи з гарбуза. А також був похід по домівках, де всі збирали цукерки при цьму говорили "Цукерки, а то налякаю!"



Немає коментарів:

Дописати коментар