Шукати в цьому блозі

вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Майстер-клас по-березівськи "Українська кухня: стародавні витоки нові технології приготування сучасних страв"





 22 жовтня на базі Березівської бібліотеки-філії  бібліотекар Анжела Зіненко та директор будинку культури Дарія Ратушня провели майстер-клас для молодих та майбутніх мам. 
На захід завітали і гості старшого покоління, аси своєї справи - кухарі зі стажем. Які поділилися своїми рецептами успіху в приготуванні страв, а також нагадали золоте  правило  дружини - господині "Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок".

Під час заходу всі присутні переглянули слайдову презентацію "Кулінарні шедеври" , а також дізналися як прикрасити стіл паперовими серветками, своїм досвідом в цьому поділилася Аліна Тарасенко.   

Незмінним помічником в освоєні кулінарії звичайно  ж є книга. Сьогодні їх незлічима множина, тому бібліотекар ознайомила з викладкою літератури про кулінарію яка є в бібліотеці.

В кінці заходу всі присутні мали змогу скуштувати кулінарні шидеври які створили самі.

Немає коментарів:

Дописати коментар