Шукати в цьому блозі

вівторок, 8 квітня 2014 р.

відео-поради "Пільги для одиноких матерів"





Захід відкрила керівник ГО «Творчість. Ініціатива. Енергія» Зіненко А., яка розповіла присутнім про проект який реалізується на території Протопопівської сільської ради. Мета проекту – підвищення рівня правової обізнаності та здатності захищати свої права сільських жителів.

Керівник проекту Д.Ратушняк  надала консультацію про одиноких матерів, та пільги якими вони користуються. Ознайомила цільову групу проекту (одиноких матерів) з  статистичними даними. Зазначила, що більшість одиноких матерів можна віднести до категорії осіб,  які потребують матеріальної допомоги. Надала конкретну інформацію про фінансову допомогу, на яку мають право одинокі матері. Роздала інформаційні буклети  «Як оформити субсидію сільському жителю?», «Пільги для одиноких матерів». Присутні переглянули відео-поради.


Фахову консультацію щодо того як оформити пільги  та отримати статус «одинока мати» надала  спеціаліст управління соціального захисту населення Яркова Марія Петрівна. Після консультації відповідала на питання присутніх.
Також фахову консультацію з питань пенсійного законодавства надала спеціаліст управління пенсійного фонду Бадьон Лариса Миколаївна. Озвучила інформацію щодо мінімальної пенсії, та дала перелік документів які необхідно збирати людям які збираються виходити на пенсію.



Зіненко А.М. – бібліотекар Березівської бібліотеки,  розповіла присутнім про інформаційні ресурси мережі Інтернет, показала слайдові презентацію та прокоментувала її. Роздала інформаційні буклети «Електронні ресурси на допомогу пенсіонеру».









Немає коментарів:

Дописати коментар