Шукати в цьому блозі

четвер, 22 січня 2015 р.

«Україна – Соборна і єдина»



В день загальнодержавного свята Дня Соборності України, в Березівській бібліотеці-філії був проведений бібліорепортаж «Україна – Соборна і єдина», для користувачів старшої категорії бібліотеки. Ведучі заходу розповіли про історичні витоки свята, акцентували увагу на  історичних фактах про Україну, переглянувши мультимедійну презентацію «Акт злуки». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, цей захід дуже актуальний. Присутні зі стурбованістю дискутували на злободенну тему АТО. Було зрозуміло, що байдужих тут немає. Всі учасники активно пояснювали своє власне бачення єдності, об'єднання, патріотизму та любові не лише до власної землі, але і до мови. Підростаюче покоління, а саме вихованці ДНЗ «Світлячок» Ангеліна Нестеренко та Артем Белінський розповідали вірші про Україну.

 Місцева поетеса, Тетяна Ковальова, також зачитала свої вірші про рідну Батьківщину, село, батьків.

В ході заходу був проведений флеш моб «Україна єдина!», на згадку про об’єднавчу акцію 1919 року, яка залишила глибинний слід в історичній пам’яті українців. Супроводжувався він музичним супроводом, у виконанні пісні «Єднаймося люба родина»  Д.Ратушняк.

В цей день користувачі мали змогу ознайомитися з викладкою літератури „Соборна і єдина, тебе нам берегти”, про суверенну і незалежну державу Україну, про єдність усього українського народу під єдиним українським прапором.








Немає коментарів:

Дописати коментар