Шукати в цьому блозі

неділю, 27 вересня 2015 р.

День села Березівки!

        

          19 вересня 2015 року в селі Березівка було грандіозе свято, день села! А розпочалось все з урочистого відкриття дитячого майданчика. Настоятель місцевого храму Йосифа Обручника протоієрей Миколай провів обряд освячення, після чого подарував ікону і дав напутні слова на майбутнє. 




          З вітальним словом звернулася до всіх присутніх ведуча заходу Анжела Зіненко. Від представників молодих мам, виступила зі словами подяки спонсору свята, ігрового майданчика директору ТОВ "Агродар ЛТД" Мірошніченку Володимиру Івановичу. Перерізавши стрічку, діти з великим задоволення гралися на майданчику. 




          А урочистості продовжилися в Будинку культури. Серед гостей свята був присутній голова Олександрійської РДА Коломійцев Андрій Олександрович, директор ТОВ "Агродар ЛТД" Мірошніченко Володимир Іванович, депутат районої ради Фесюк Павло Дмитрович, які привітали березівчан з їх святом. Після цього, за доброю традицією відбулось нагородження жителів села. 






      Цьогорічне свято було особливим тим, що в цього році вокальному гурту "Березівчанка" виповнилось - 15! З їхнім ювілеєм їх приїхали привітати їхні друзі, коеги - гурт "Криниченька" з Протопопівки, гурт "Надія" з Цукрового заводу, гурт "Берегиння" з Войнівки. Несподіванкою для них став подарунок від директора СБК Дарії Ратушня та бібліотекаря Анжели Зіненко святковий торт та пісня.



























        В залі панувала гарна, святкова атмосфера. Бурні овації та оплески супроводжували кожен аматорський номер. Після концерту продовжилось народне гуляння. Всіх почастували стравами української кухні. 

Немає коментарів:

Дописати коментар