Шукати в цьому блозі

середу, 30 грудня 2015 р.



В рамках реалізації проекту «Територія «Support life» громадської організації «Творчість. Ініціатива. Енергія», в Березівській бібліотеці відбувся краєзнавчий квест «Подорожуєм рідним краєм».
За умовами квесту кожна команда отримала маршрутний лист, у якому позначено станції: «Краєзнавча», «Туристична», «Здоров’я», «Традиції та звичаї», «Українська кухня», на яких учасники виконували різні завдання, демонструючи гарні знання історії свого селища, спостережливість, кмітливість та винахідливість. 

Окрім того, на кожній станції команди отримували ключові слова, з яких потім складали речення та презентували його зміст в оригінальній формі. 
Бібліотекар Березівської бібліотеки-філії  по закінченню подорожі провела майстер – клас «Лялька-мотанка – оберіг українського народу», на якому діти навчилися робити ляльку-оберіг.





Дана публікація виходить в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що адмініструється ГО «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою ГО «Творчість. Ініціатива. Енергія.» і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.


Немає коментарів:

Дописати коментар