Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 1 березня 2019 р.

“Не вірррр - перевірр”


Вчора, 1-го березня, бібліотекарі Олександрійської районної бібліотечної системи, а саме Березівська та Протопопівська бібліотеки філії Протопопівського старостинського округу Приютівської ОТГ долучилися до проведення всеукраїнського заняття  “Не вірррр - перевірр”.
Під час заняття координатори Анжела Зіненко та Ніна Лазаренко разом з групою вчилися відокремлювати факти від суджень, працювали над тим, як виявити та перевірити фейки у соціальних мережах та фото фейкивиявляли маніпуляції серед медіа ресурсівУчасники були активними та креативними. Придумали гарні, неординарні гасла своїм кандидатам. Закінчили захід вправою «Мікрофон», де кожен бажаючий висловив свою думку, що йому сподобалося, що можливо було змінити чи додати. 


Захід проходив за ініціативи міжнародної організації IREX в рамках проекту "Вивчай та розрізняй" за підтримки посольства Сполучених Штатів Америки та посольства Великої Британії в Україні.  А, в Березівській бібліотеці він пройшов ще й через те, що в Анжела Зіненко пройшла навчання для тренерів яке було проведене за участі кращих тренерів ГО ІСКМ (Інститутом соціокультурної діяльності) та в результаті перемоги в конкурсі «Кращі практики», який також проводився (Інститутом соціокультурної діяльності) в бібліотеці з’явився сучасний проектор, що дав змогу провести заняття такого рівня.
Дякую всім хто безпосередньо та опосередковано долучився до діяльності.












Немає коментарів:

Дописати коментар