Шукати в цьому блозі

неділю, 2 грудня 2012 р.

Сільська бібліотека – у формуванні нового покоління незалежної держави.


Виховання молодого покоління почуття любові до Батьківщини, відданості справі, зміцнення державності, активної громадської позиції нині є проблемами загальнодержавного масштабу. Тому перед бібліотечними працівниками стоїть важливе і невідкладне завдання – виховати свідомого громадянина, патріота рідної землі.
З метою обізнаності бібліотечних працівників району з основними завданнями патріотичного виховання молоді, на базі Березівської бібліотеки-філії відбувся семінар-практикум на тему «Роль сільської бібліотеки у формуванні нового покоління незалежної держави». Гостино зустріли учасників семінару Протопопівський сільський голова Володимир Рябоконь, який розповів про сьогодення села Березівки, його проблеми та перспективи, директор Березівського будинку культури  Дарія Ратушняк та бібліотекар Березівської бібліотеки-філії Анжела Зіненко. В теплій, дружній атмосфері директор районної централізованої системи Надія Чуянова відкрила семінар-практикум.
Бібліотечні працівники районну здійснили екскурсію бібліотекою-філією, переглянули відео-презентацію, прослухали консультацію «Бібліотека в умовах побудови громадянин сулспільства», познайомилися з методичними порадами та рекомендаціями. Зіненко Анжела підготувала для присутніх слайд-розповідь «Майбутнє України – твоє майбутнє». Творча дискусія висвітлила різні точки зору на проблеми виховання бібліотечними формами і методами  роботи в сучасному суспільстві.
Приємні враження залишилися і від виступу фольклорного колективу «Березівчанка», художнім керівником якого є Володимир Григоріченко.


Немає коментарів:

Дописати коментар