Шукати в цьому блозі

вівторок, 8 січня 2013 р.

Новорічна казка у БЕРЕЗІВЦІ!



Напередодні Нового року, а саме 30 грудня в будинку культури пройшла новорічна шоу-програма. А, розпочалося театралізоване дійство з казковими героями: Дідом Морозом (О.Шелест),Снігуронька (А.Тригубенко), внучок (С.Шелест), сніжинки (К.Шелест та Д.Крамар), які створили атмосферу справжнього новорічного свята. Колориту концертній програмі додали Нові березівські бабки Цвіточок (А.Зіненко) і Матрона (Д.Ратушняк), які і підготували концерт.
Дарували гарний настрій активні учасники художньої самодіяльності села, своїми піснями ( гурт «Березівчанка» на чолі з В.Григоріченком, А.Тарасенко, Н.Котік, А.Сківко), танцями. Продовжилося свято веселими іграми та конкурсами подарунки для яких подарував директор ТОВ «Агродар ЛТД» Володимир Іванович Мірошніченко. Окрасою вечора стала новорічна красуня ялинка, яку подарувала Протопопівська сільська рада під керівництвом Володимира Рябоконя. На яку завітав відомий співучий гурт «Віа гра», чим приємно здивував  глядачів. На при кінці свята всіх гостей почастували каваю та чаєм з цукерками.
Від себе особисто та від всіх жителів села хочемо подякувати нашому спонсору Володимиру Івановичу Мірошніченку, за подарований гарний настрій та щиру турботу.

Немає коментарів:

Дописати коментар