Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Золотий мікрофон

24 жовтня 2014 року у приміщені Олександрійського районного будинку культури відбувся традиційний фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні «Зірковий мікрофон». На відміну від попередніх років, окрім радості насолоди від музики і співу, додався гіркий присмак скорботи. Саме через це, цього року організатори поставили за головну мету конкурсу – матеріальну допомогу бійцям АТО. Усі зібрані кошти від продажу квитків, та зібрані у благодійну скриньку були передані солдатам української армії.
Розпочався захід хвилиною мовчання.
У чесній боротьбі та за участі компетентного журі, учасники конкурсу змагалися за право носити звання переможця відкритого районного фестивалю-конкурсу «Зірковий мікрофон».
Для зручності оцінювання, конкурсанти були поділені на чотири номінації за віком. У кожній номінації шановне журі виділило кращих з кращих і їм було вручено дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів.
Виступи конкурсантів оцінювали методисти Олександрійського РБК з фольклорного, вокально-хорового та музичного жанру, відповідно - М.Волошина, І.Пилипенко та Ю.Колесник.
Приймала участь в  конкурсі, солістка аматорського вокального колективу Березівського СБК Радченко Аня.

Немає коментарів:

Дописати коментар