Шукати в цьому блозі

середу, 31 грудня 2014 р.

«Куранти б’ють 12!»


Цього року березівчани по-особливому святкували прихід нового 2015 року. Адже театралізоване дійство яке проходило в Березівському Будинку культури не залишило нікого байдужим. Тепла, святкова атмосфера панувала скрізь. Святковий настрій підтримували чудово прикрашений зал та красуня-ялинка, яку подарував березівчанам директор агро-фірми «ТОВ Агродар ЛТД» Володимиром Івановичем Мірошніченко. Традиційно всі учасники та глядачі отримали солодкі подарунки від Діда Мороза
Дуже цікавою була і сама шоу-програма, автором якої були директор Березівського СБК Д.Ратушняк та А.Зіненко місцевий бібліотекар. До дітей та дорослих у гості завітали Дід Мороз(О. Тригубенко) зі Снігурочкою (К. Посмітна) і розпочалося свято, перед яким навіть не змогли встояти казкові герої дійства – Коза (А.Зіненко), Розбійники (Д.Крамар, Ю.Посмітна, Д.Ратушняк), Зайчики-стрибайчики (В.Мельник, О.Швед) та Циганський табір. Вони разом зі Снігуронькою  загадували  присутнім загадки, співали пісеньки, водили хороводи, грали в ігри та розповідали віршики. 






Вщент заповнений дітлахами та дорослими зал немов поринув у казку, яка перекликалася новорічними піснями та танцями у виконанні вокального гурту «Березівчанка»(Л.Мосур, Є.Белінська, Т.Мельник), солістів-вокалістів Зої Нечипоренко, Тетяни Ковальової, Юлії Лубяної, Діани Крамар, Олександри Швед, Мельник Валерії, Анни Радченко та вокального дуету у складі Тетяни Ковальової та Зої Нечепоренко. Бурні овації лунали після виступу танцювального колективу «Віночок».




Немає коментарів:

Дописати коментар