Шукати в цьому блозі

четвер, 31 березня 2016 р.

Аукціон "Добрих справ"

        
     Завершальним акордом проекту "Акорди творчості й добра" був аукціон "Добрих справ", який було проведено під час реалізації проекту на базі Березівського сільського  будинку культури. 
         А тепер все по порядку. Даний проект був поданий ініціативною групою с. Березівки "Все в наших руках", та адмініструвався Олександрійським районним благодійним інформаційно-консультативним центром (ОРБІКЦ) в межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», адмініструється ГО «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейської Комісії в Україні. Загальноукраїнське адміністрування проекту здійснює ГО Центр «Жіночі перспективи» м. Львів.

 Метою проекту «Акорди творчості й добра» є сприяння формуванню громадсько-творчої платформи спільних дій шляхом створення центру творчих і громадських ініціатив громади Березівка на базі будинку культури.
        За словами директора СБК і за сумісництвом керівника проекту Дарії Ратушняк: «Захід такого рівня і формату ми проводимо вперше». На захід прийшло близько тридцяти не байдужих і охочих допомогти людей. На аукціон було виставлено 4 лоти (добрі справи). 
        Лот №1 «Розбудуймо культуру разом»- ініціатива спрямована на поліпшення умав роботи в клубі шляхом ремонтних робіт та придбання сучасної акустичної системи. Керівником групи обрали Ратушняк Дарію. Члени групи вміло поєднали свої творчі та професійні таланти, під час представлення свого лоту.

 Лот № 2 «Книжкова ініціатива»- спрямована на краєзнавче дослідження тереторії села та випуск книги про історію рідного краю. (робота з стендом «Село в минулому»). Керівником цієї групи стала Зіненко Анжела, серед членів бібліотекар Ольга Давиденко та вчитель Зоя Нечепоренко. Ця ініціатива буде реалізовуватись під керівництвом Леоніда Балацького відомого краєзнавця.



Лот № 3 «Парк мрії»- спрямована на розчищення треторії на місці старої школи, та висадження зелених насаджень. Цю екологічну ініціативу представляли молоді  мами нашого села, на чолі з Анастасією Кашпуровською.




Лот № 4 «Сьоме чудо Олександрійщени»- ініціатива спрямована на виготовлення документації та підведення світла до  до храму Святого Иосифа Обручника, ремонтні роботи в храмі. Духовний розвиток це дуже важливо, адже тільки духовна людина буде екологічно вихованою, культурно-енергійною та історично ерудованою.  Керівником цієї групи стала Горбенко Анна Василівна.
Підбити підсумки можу так: в ході аукціону було зібрано приблизно 1500 тис. грн.., думаю Березівка з такими активними березівчанами піде далеко, принаймні я на це сподіваюся. Не випадково керівниками всіх ініціатив є жінки, адже жінка – це берегиня і не тільки домашнього вогнища. Від слова до діла, саме ці слова стали лозунгом данного заходу. 
Фото звіт)))







































 


Немає коментарів:

Дописати коментар