Шукати в цьому блозі

середу, 23 серпня 2017 р.

"Яблунева, солов'їні в моїм серці - одна Україна"

      Саме під такою назвою, 23 серпня 2017 року в Березівському СКБ пройшов святковий концерт до 26 річниці Незалежності України. Організаторами були директор СБК Дарія Ратушняк та Юлія Посмітна. Цікава, насичена програма , яка затягла у свій вир  всіх глядачів, тривала майже дві години. Доброзичливість глядачів, підтримувала всіх учасників в хорошому настрої. 
           Ведучими були, юні, молоді та незалежні Вадим Мазур та Юлія Посмітна.
      Відкрили концертну програму гурт "Березівчанка", піснею "Яблунева".
   В такий день хочеться співати на повні груди, тому далі концертну програму продовжила Зоя Нечипоренко, з піснею "Я дякую Бугу". 
       Незабуваємо ми, і про підростаюче покоління, а тому на сцену завітала найменша учасниця свята Бондаренко Валерія, яка продекламувала присутнім вірш "Україна".
    Пісня, вона як естафета передається від покоління до покоління, тож своїм співом порадувала  присутніх Палієнко Анна, пісня "Це моя Україна".
        "Одного разу під Кропивницьким", а саме в Березівці знімали телепередачу "Від Селянки До Панянка". Юрчик (Роман Порплиця) зі своїм кумом (Артем Костів) проводжали Яринку (Олександра Швед) в місто, вже й таксі визвали, думали спекались та гарно відпочинуть, а зуськи їм)) До них приїхала справжня міська "краля" (Катерина Шелест), яка всі їхні плани змінила враз. Прийшлось навіть поліцію викликати "дільничий" (Адрій Скрипка) зі своєю "пасією" продавчинею (Крістіна Посмітна). 







     А, концертна програма продовжується, і на сцені Ковальова Тетяна з піснею "Черешенька".

      Ох і наспівалися, пора й затанцювать)) Глядачі бурхливими оплесками зустрічали хореографічний колектив Березівського СБК "Віночок" танець "Прибульці".
     І ось знов на сцені гурт "Березівчанка" з піснею "Гуляночка".
        Валентина Порплиця з піснею "Птица сщастья".
        Тріо "Заграва", пісня "На куль стала"
         Ладнева Юлія з піснею "Берега любви".
      Дует Дарії Ратушняк та Анни Надточої, пісня "Україна".
       Молодіжний танець, від старшої хореографічної групи))

    Організатори свята та глядачі висловлюють слова подяки керівництву ТОВ "Агродар ЛТД" Володимиру Івановичу Мірошніченку за фінансову допому в організації та проведенні свята. Всі бажаючи мали змогу насолодитись чаєм зі смачними цукерками та печевом. До нових зустрічей))) 


Немає коментарів:

Дописати коментар