Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 червня 2018 р.

«За незалежну і міцну державу, за все, що гарантовано по праву…»

Святкові дійства з нагоди 22-ої річниці Конституції України тривали протягом всього дня, 28 червня, у селі Березівка. Відтак, участь в урочистостях у Березівці взяли не лише місцеві жителі, а й гості з Кропивницького та Малої Виски.
Розпочалося все з комунікаційної зустрічі в місцевій бібліотеці, під час якої було обговорено багато цікавих тем, серед яких: Чого потребує молодь?, Що змінилося в селі після створення ОТГ?, Які перспективи розвитку та багато іншого.



Продовжилися святкування у місцевому будинку культури. Перед початком конкурсно-концертної програми, пройшов патріотичний флешмоб «Україна понад усе», під час якого всі присутні на карту України приклеїли синьо-жовті долоньки з побажаннями. 









А далі проходив конкурс «Міс Україночка», де п’ять конкурсанток боролися за це високе звання. Ну а поважне журі оцінювало їх результати. 


















Всі конкурси перепліталися з художніми номерами, які були у виконанні аматорами будинку культури. 




Перемогу здобула Гаркуша Оксана, всі дівчатка отримали заохочувальні призи та заслужені титули. Подарунки люб’язно надала громадська організація «Творчість. Ініціатива. Енергія.».



Немає коментарів:

Дописати коментар