Шукати в цьому блозі

вівторок, 18 вересня 2018 р.

«ВІД ІДЕЇ ДО ДІЇ»



18 вересня 2018 року для активних та небайдужих жителів села, на базі Березівської бібліотеки-філії, пройшов діалог «Від ідеї до успіху». В ході якого, бібліотекар Анжела Зіненко розповіла та показала як працювати з таким інструментом, як картування.  
Картування – це процес мапування громади, а саме її ресурсів та потенціалу. Учасники активно приймали участь, висловлювали свої думки та пропозиції. Хоч карта, ще не завершена, але вже певні напрацювання і кроки для подальшої роботи є. Село Березівка як і кожна громада, має свій потенціал: підприємства, центри громадської активності, освітні та культурні заклади. Але найголовніше це люди, їх можливості, знання, навички та потенціал. 
Даний інструмент для роботи був взятий під час неформального навчання на тренінзі «Діяльність громадських активістів в умовах децентралізації», в рамках проекту Інституту соціокультурного менеджменту «Участь через залучення». Дякую колективу ІСКМ за можливість поглибити свої знання та отримати нові знання + можливості. Ви супер, а ми теж не промах!) До нових зустрічів, та активностей).




Немає коментарів:

Дописати коментар