Шукати в цьому блозі

вівторок, 15 жовтня 2019 р.

«Я козачка твоя» інтерактивна студія


Золоточола осінь приходить не сама, а приносить з собою дуже багато свят та цікавих подій. Тому, саме сьогодні, 15 жовтня до Березівської бібліотеки-філії завітали берегині села, щоб разом відсвяткувати день сільських жінок.
 Першим блоком студії, було те, що ведуча заходу, почала свою розповідь з того, що вчора, 14 жовтня вся наша країна святкувала одразу чотири величних свята ‒ День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та день створення УПА. Присутні переглянули відео про історію походження свята Покрови Божої матері та всі разом заспівали відому пісню Раїси Кириченко «Я козачка твоя».








Наступний блок стосувався самого свята. Під час нього, присутні дізналися про походження міжнародного дня сільської жінки, а ведуча в сою чергу наголосила, що саме, сільські жінки, на плечах яких лежать турботи про сім’ю і виховання дітей, хатні справи і справи по домашньому господарству, просто робота та безліч інших справ, про які навіть і не підозрюють жителі міста. Тож Міжнародний день сільських жінок, принаймні, один раз в рік покликаний нагадати суспільству, наскільки воно зобов'язане сільським жінкам і наскільки цінна їх праця. Присутні жваво обговорювали свої щоденні клопоти. Для того, щоб підняти настрій та зарядити позитивною енергією, Анжела Зіненко разом з Валентиною Порплицею показали інсценівку «Панянка/Селянка».
Завершальним блоком інтерактивної студії, був релаксичний майстер клас від Тетяни Тарасенко. Всі присутні погодилися з тим, що за щоденними турботами їм не вистачає часу для себе, для свого задоволення, тож всі спочатку уважно слухали Таню, а потім просто не могли відірватися від малювання в стилі «Пуанталізм», який в перекладі означає крапкова графіка.




















Немає коментарів:

Дописати коментар