Шукати в цьому блозі

середу, 8 липня 2015 р.

"Міс Русалонька - 2015"

         За доброю традицією, з 6 на 7 липня в приміщенні Березівського СБК бібліотекар спільно з директор БК організували й провели  для березівчани свято Івана Купала. Цього року святкова програма, тісно перепліталася з конкурсами "Міс Русалонька - 2015". Сім учасниць приймали участь і боролися за звання кращьої з кращих. Отож наші конкурсанти: Бурдикіна Анастасія, Кіракосян Неля, Мельник Валерія, Посмітна Крістіна, Посмітна Юля, Швед Олександра та Шелест Катерина. 

    Дівчатка змагалися в шести конкурсах. Де показали свої таланти та креативний, творчий підхід до виконання завдань, а вельмишановне жюрі оцінило наших учасниць. Перемогу здобула Кіракосян Неля. 





Порадували глядачів  своїми виступами і місцеві аматори. Українські народні пісні які виконував вокальний гурт «Березівчанка» додавали колориту святу. Веселі морські танці від найменших учасників Ратушняк Анастасії та Мазур Крістіни супроводжувалися бурними оваціями та оплесками глядачів. 



Як завжди свято закінчилося біля вогнища, в якому спали марену, біля якого водили хороводи  та стрибали пройшовши обряд очищення. 


Немає коментарів:

Дописати коментар