Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 15 лютого 2013 р.

День Святого Валентина по БЕРЕЗІВСЬКИ.





Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.
      Цього холодного дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.
Саме в День всіх закоханих в Березівському будинку культури проходив кастинг відомого реаліті-шоу «Дом-2» - де одинокі серця шукають один-одного. Ведучі цього шоу Ксенія Собчак (А.Зіненко) і Ксенія Бородіна (Д.Ратушняк) відбирали обраних. Чи мало молоді хотіло потрапити в периметр, але пройшли самі гідні, а саме Верка Сердючка(А.Тарасенко), Віталька(А.Давиденко), Джигіт (С.Шелест), який заспів свій хіт «За тебя калым отдам». Всі хто не потрапив до шоу, мали змогу  прийняти участь в конкурсах, де отримали солодкі подарунки які придбала Протопопівська сільська рада на чолі з В.Рябоконьом. Березівська молодь важчає що кохання важливе і тому його потрібно захистити, в кінці вечора всім присутнім роздали засоби контрацепції, які були надані програмою «Здоров’я жінок України»

Немає коментарів:

Дописати коментар