Шукати в цьому блозі

середу, 11 червня 2014 р.

«На струнах мудрості»





З плином часу багато чого змінюється в житті та є цінності, які непідвладні часу – це пам'ять поколінь, яка об'єднує людей спогадами, піснями.
З метою покращення організації дозвілля і духовного життя старшого покоління, розвитку і популяризації вокально-хорового мистецтва, сприянню і підтримці ветеранів і умільців по створенню художніх виробів, збереження народних традицій та створення умов для розвитку їх творчого потенціалу, 6 червня 2014 року в приміщенні Олександрійського районного будинку культури відбувся районний огляд-конкурс аматорських хорових колективів ветеранів війни, праці та дітей війни «На струнах мудрості».
Вельмишановному зібранню свої таланти і тепло сердець дарували аматорські колективи ветеранів війни, праці, дітей війни Олександрійського району, які продемонстрували, що пісня – це душа народу, його пам'ять, його історія.
У конкурсі взяли участь  вокальний колектив «Березівчанка» Березівського СБК, керівник Володимир Григоріченко.
Відкрила свято вітальними словами заступник голови Олександрійської райдержадміністрації Ольга Анісімова-Шило.
Конкурс оцінювало журі у складі: голова журі – голова обласної організації ветеранів України Єфімов Василь Костянтинович. Члени журі: перший заступник голови обласної організації ветеранів України Демченко Олексій Олексійович; відповідальний секретар Олександрійської районної організації ветеранів України, голова громадської ради при райдержадміністрації Ткаченко Володимир Іванович; методист з вокально-хорового жанру Олександрійського районного будинку культури Пилипенко Ірина Олександрівна.
Спасибі вам за цю тернисту путь.
В труді й на раті гідно ви стояли,
Нікому з нас ніколи не забуть,
І кожному годиться пом’януть,
Що ви створили, що ви збудували.


Немає коментарів:

Дописати коментар