Шукати в цьому блозі

неділю, 29 червня 2014 р.

Флеш-моб "Березівська молодь ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ!"



29 червня в День Молоді України, бібліотекар Березівської бібліотеки-філії та директор СБК провели годину патріотизму «Ми молоді, і ми Українці». Присутні прослухали інформацію про патріотизм, адже він є головним чинником національного світогляду молоді. Характерними ознаками патріотизму є розуміння і сприйняття української ідеї, сприяння розбудові державної незалежності України, готовність до захисту своєї Батьківщини, пошана до історичної пам'яті, любов до рідної культури, мови, національних свят і традицій українського народу, дотримання Конституції України, шанобливе відношення до державних національних символів, дбайливе ставлення до національних багатств, рідної природи, збереження та зміцнення власного здоров'я.
Все закінчилось флеш-мобом «Молодь Березівки ЗА ЄДИНУ УКРАЇНУ!». Під час якого пролунали заклики «Ми за мир в усьому мирі», «Україна без війни!», «Слава Україні, Героям слава!». Всі учасники заходу поставили на карту України свої відбитки рук, як знак цілісної, єдиної, нероздільної України!А також намалювали на тілі прапор УКраїни.




2 коментарі:

  1. Дорогие коллеги! Принимайте блогерскую награду – Liebster Blog Award.
    Это награда, которая дается блогером другому блогеру за проведенную работу в блоге. Подробности в нашем блоге: http://biblioovruch.blogspot.com
    Поздравляем с наградой!
    Успехов и признания от Ваших читателей!

    ВідповістиВидалити