Шукати в цьому блозі

четвер, 10 травня 2018 р.

"Вклонімося великим тим рокам"

       Вчора, вся країна святкула Перемогу над нацизмом у Другій світовій війні. Небайдужі березівчани та гості села прийшли до пам'ятника Воїна визволителля, щоб віддати шану полеглим воїнам. 



     О 9.00 розпочався мітинг-реквієм "Вклонімося великим тим рокам", ведучою якого була місцевий бібліотекар Анжела Зіненко. Учні школи продекламували вірші, а почесні гості сільський голова Оксана Клочко та директор ТОВ "Агродар ЛТД" Володимир Мірошніченко привітали присутніх з цим знаменним днем та побажали здоров'я, наснаги та миру нашій країні. 



       Хвилиною мовчання була вшанована світла пам'ять про воїнів, а настоятель храму ієромонах Онуфрій відслужив літію по загиблих. 


     Після урочистостей, ведуча всіх запросила до будинку культури де місцеві аматори під керівництвом директора СБК Дарії Ратушняк та художнього керівника Юлії Посмітної підготували гарну концертну програму "Подвиг великий і вічний" з чудовими, душевними та запальними номерами. 









     Святковий концерт закінчився і за традицією Дарія Михайлівна запросила всіх до поминального обіду, який було приготовано за фінансової підтримки ТОВ "Агродар ЛТД".

















Немає коментарів:

Дописати коментар