Шукати в цьому блозі

вівторок, 15 травня 2018 р.

«МОЯ ЧИТАЦЬКА СІМ’Я »


Чимало свят дарує нам весна, причому, не лише професійні, а й загальнолюдські, які близькі всім і кожному. Саме до таких свят відноситься Міжнародний день сім’ї - 15 травня.
Щоб поділитися  та розказати секрет своїх сімейних цінностей та пріоритетів, бібліотечна родина зібралася в читальній залі Березівської бібліотеки-філії.

Як говорить народна мудрість «З родини йде життя людини», саме таки слова ведучі розпочали літературний колаж «Моя читацька сім’я». За українським звичаєм, ведучі заходу бібліотекар, Анжела Зіненко та директор СБК, Дарія Ратушняк вітали гостей хлібом-сіллю, який на вишитому рушникові винесла художній керівник СБК, Юлія Посмітна.
Зустріч була дуже цікава та насичена, адже говорили про любов і долю, про найважливіше що є в житті кожної людини – сім’ю, родину.



























   Найдорожча та найближча для кожного людина – матір і батька. Дарія Ратушняк присутнім подарувала пісню  «Била мене мати, березовим прутом», після якої було жваве обговорення про те як батьки виховують дітей, про методи покарання та заохочення.
    
     На жаль, батькам не завжди випадає приділити належну увагу дитині. А їй, як повітря потрібне безпосереднє спілкування. Привчати дитину до праці, виховати любов до природи, до людей – це таке ж важливе завдання, як і навчити перших кроків. Тому саме бабуся і дідусь є незамінними   помічниками і доброзичливими вчителями.

   А, щоб згадати як колись пеленали своїх дітей та внуків, присутнім запропонували прийняти участь в конкурсах «Хто швидше запеленає ляльку», «Заспівай колискову», «Зроби намисто». Учасники з ентузіазмом та азартом приймали участь в конкурсах. Захід закінчився чаюванням, але не простим, а літературно-гумористичним.

Немає коментарів:

Дописати коментар