Шукати в цьому блозі

четвер, 8 листопада 2018 р.

«О МОВО МОЯ – ЯК СПІВ СОЛОВ’Я»



У народі кажуть: «Cлово до слова - складається мова». Наша чудова і співуча українська мова існує уже багато тисячоліть і пов’язана з історією нашого народу. Рідне слово як справжній воїн допомогає українцям вистояти в часи лихоліття, гартує душу, закликає до боротьби за волю.
Впереддень, Дня української писемності та мови, до Березівської бібліотеки-філії завітали вихованці ДНЗ «Світлячок» разом з вихователем Яцків Наталією, на пізнавальну подорож під назвою «О мова моя – як спів солов’я».


Переступивши поріг бібліотеки, діти сподівалися побачити бібліотекаря, але його там не було. Зла Баба Яга викрала його і поселилася в книжковому королівстві, і всіх хто їй заважав, перетворила на звірят. Та дітки не розгубилися, а почали визволяти бібліотекаря. Які тільки завдання  Бабуся Ягуся не придумала, вони з усім впоралися, адже добре знають букви та вміють гарно розмовляти. Бабуся розчулилася і повернула бібліотекаря, яка разом з дітками розгадувала загадки, грала в «Котика та мишку» та написали з літер «Рідна мова». Захід пройшов в гарній веселі атмосфері, всі щиро посміхалися та були задоволені.   


















Немає коментарів:

Дописати коментар