Шукати в цьому блозі

середу, 14 листопада 2018 р.

«БУДЬ ЩАСЛИВА, НАША ДОЛЕ, ЩЕДРИМ СПІВОМ І ЗЕРНОМ»




Наш народ завжди шанобливо ставився до аграріїв, адже чи не кожен українець – родом із села і не з чуток знає, як нелегко працювати на землі. Та українці труднощів не бояться і з радістю та веселою піснею обробляють золотисті поля. Саме тому споконвіків Україну називали житницею всієї Європи. І навіть зараз, в індустріальний та комп’ютеризований час, сільське господарство не втратило своєї актуальності та залишається однією з найважливіших галузей економіки нашої держави.

До Дня працівників сільського господарства, в Березівської бібліотеці-філії пройшла тематична зустріч «Будь щаслива, наша доле, щедрим співом і зерном», на яку завітали ветерани сільського господарства, які більше 35 років попрацювали в цій галузі.
Цих відданих і працьовитих людей, прийшли  привітати вихованці ДНЗ «Світлячок» разом з вихователем Наталією Яцків. Ведучою заходу була господиня закладу, бібліотекар Анжела Зіненко. Тепла та домашня атмосфера зустрічі, розчулила присутніх до сліз. Справжня українська пісня лунала від щирого серця. Люди поринули в пору своїх молодих років, та поділилися своїми приємними спогадами. Захід переплітався гумористичними номерами, які додавали посмішок.











Немає коментарів:

Дописати коментар