Шукати в цьому блозі

вівторок, 25 лютого 2014 р.

Заключний тренінг програми "Лідерство" для молодих бібліотекарів " УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМА" в м. Львів

             Ось і настала та довгоочікувана мить, заключний тренінг, під час якого мали оголосити 15 найкращих, які поїдуть з навчальним візитом в Латвію. Розпочалось все з цікавої екскурсії по Львову. Гарне, старе місто, в якому є на що подивитись. 
            


            Сам тренінг розпочався 19 лютого о 9:30 з привітання та знайомства з тренерами, а саме Бікла Олена та Андрій Залужний. Всі свої очікування, лідери приклеїли на чудові гори Карпати, які в сонячний день видно у Львові. 
       Дуже цікаво було прослухати сесію: "Визначення терміну проект. Складові частини  та характеристики проекту. Життєвий цикл проекту". Деякі учасники програми вже писали проекти, а деякі вперше під час цієї сесії почули про такий вид діяльності, як написання проектів. А, тому щоб закріпити знання про проекти, учасники тренінгу поділились на групи і пограли в ділову-гру "Донор". Які самі вирішували чи потрібно підтримувати цей проект чи ні. Після того як у фокус-групах ми визначили потреби громади, взялися за написання свого проекту. 


             За плідну, старану роботу учасники (25 чоловік) отримали конверти з результатами відбору, на навчальну поїздку в Латвію. Всього 15 позитивних результатів. Та дівчата які не пройшли теж Лідери, адже вони були учасниками першого туру програми "Лідерство" для молодих бібліотекарів ". Під час виступу директор ТЦК Володимир Купрій привітав учасниць та вручиа сертифікати.

           Учасники в свою чергу, теж подякували організаторам та подарували на згадку "Дерево вдячності від Лідерів".


Немає коментарів:

Дописати коментар