Шукати в цьому блозі

четвер, 6 лютого 2014 р.

Лідерство для молодих бібліотекарів. Тренінг 2


   "Лідерство" для молодих бібліотекарів пройшов в м.Ужгород, м. Перечен, Закарпатської області 27-30 січня 2014 року. Розпочався тренінг традиційними привітаннями організаторів:   виконавчого директора ТЦК Купрія В., та менеджера тренінгових центрів програми "Бібліоміст" Башун О.


   А далі "Технології Web 2.0 у сучасній бібліотеці": Як модернізувати сайт бібліотеки власними силами., Блогерство для бібліотекарів., Соціальні мережі для бібліотекарів., Корисні он-лайн сервіси та багато іншого та не менш цікавого повідав нам О. Равчев, спеціаліст з інтернет-маркетингу та освіти. Нові знання учасники застосовували під час практичного блоку та ділової гри. Одним з завдань цього блоку було створити Блог за 60 хвилин. Ми впорались!!! 
   
    "Оцінювання потреб  громади" з вступною сесією виступила Вишняк Е., експерт з розвитку громади. Все почалось з цікавого знайомства в ігровій формі (всі ми любим гратися).

    Про "потреби та ресурси громади" розповіла О.Бікла, експерт з якісної соціології. Попрацювали в фокус-групах, побудували "карту громади", готували домашнє завдання... .
     Було дуже цікаво та корисно! Дякую всім: організатора, тренерам, учасникам. До зустрічі у Львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар