Шукати в цьому блозі

четвер, 5 жовтня 2017 р.

«PROFI quest» - «Знайди себе в професії, професію в собі»

4 жовтня 2017 року до Березівського СБК завітали гості, а саме культпрацівники з усього району на чолі з директором Олександрійського районного будинку культури Єлсуковою Ю.С..
Наше село для делегації було першою зупинкою. Ця, зустріч проходила в творчій, приємній, потужній компанії професіоналів в ході виїзного семінару для клубних працівників «PROFI quest» - «Знайди себе в професії, професію в собі».
Радо зустрічала  їх та ділилась досвідом роботи, співпрацею та новаціями, директор Березівського СБК  Ратушняк Д. М., її розповідь супроводжувалася слайд презентацією «Будинок Культури + Бібліотека = Територія позитивних змін та гарного настрою» та відео роликом «Творчі та шалені Березівські аматори».  Презентацію підготували бібліотекар Анжела Зіненко та художній керівник Юлія Посмітна. Дарія Михайлівна також розкрила таємницю про плани на майбутнє.




  Гурт «Березівчанка» як завжди не залишив нікого байдужим.

 Налаштувавшись на позитивну ноту наша мандрівка продовжилась. Наступною була зустріч учасників семінару в Протопопівському СБК з керівниками та творчим активом будинку культури за тематикою «Будинок культури – осередок громади чи центр культури села: спільні ідеї народжують спільність поглядів». «Соціальне партнерство: будинок культури і громада». За такою темою відбулась зустріч учасників семінару в Костянтинівському СБК. «Координати творчості: Будинок культури і громада – разом до розвитку і ладу!» - це інформація та демонстрація конкретних здобутків Косівського сільського будинку культури.  Який і був заключним місцем зустрічі.

P.S. За фото спасибі Віктору Голобородько)))

Немає коментарів:

Дописати коментар