Шукати в цьому блозі

вівторок, 31 жовтня 2017 р.

«Страшно веселий хелловінський квест»

31 жовтня 2017 року, в день всіх святих в Березівській бібліотеці-філії та Березівському будинку культури, було дуже страшно весело та гамірно, адже там проходив «Страшно веселий хелловінський квест».



Розпочалося все з майстер-класу по оформленню сценічного костюму. Після того як відьми, чорти, павуки, зомбі та різні нечисті сили були готові, старша відьма (роль якої виконувала, директор СБК Дарія Ратушняк) повідомила про те що сьогодні до них завітала страшна гостя, яку всі бояться і ніхто її не чекає, ви здогадалися хто це?, так це – смерть з косою (роль якої виконувала, бібліотекар Анжела Зіненко).




Смерть всіх страшоликів ознайомила з правилами квесту, та кожному капітану команди вручила маршрутні листи. Майже півтори години нечисть бігала виконуючи завдання «Страшно веселого хелловінського квесту». Після закінчення якого всі помандрували до будинку культури, для участі в іграх. Всі учасники активно приймали участь,  хтось спів, хтось розповідав страшні історії, а  подарунком від зомбиків був їхній «Зомбо-танець». Далі був проведений конкурс на «Самий страшний костюм» та «Саму страшну маску», ці конкурси проводилися під час кошмарної дискотеки.





















Після всього цього, смерть їх знов запросила до бібліотеки, де почастувала настоянками з жаб’ячих ніжок. Всім було дуже весело, а тому захід закінчився грою в твістер.



Немає коментарів:

Дописати коментар