Шукати в цьому блозі

неділю, 2 грудня 2012 р.

Форум сільських бібліотекарів 2012





26 вересня 2012
Організаторами Форуму стали Кіровоградська обласна державна адміністрація, Кіровоградська обласна рада, управління культури і туризму облдержадміністрації та обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського, обласна бібліотека для юнацтва ім. О. Бойченка, обласна бібліотека для дітей ім. А. Гайдара. У Форумі взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Миколайович Ларін, голова обласної ради Микола Михайлович Ковальчук, заступники голів райдержадміністрацій, начальники відділів культури і туризму райдержадміністрацій, голови сільських рад та понад 400 бібліотекарів з усіх куточків Кіровоградщини.
Під час Форуму обговорювались проблеми та перспективи розвитку бібліотек, висвітлювались досягнення та здобутки сільських бібліотек Кіровоградщини.
Голова обласної державної адміністрації Сергій Миколайович Ларін зазначив, що кожна бібліотека повинна бути опалюваною, мати комп’ютер або й кілька, і звичайно, нові книги. Тим паче, що в рамках регіональних ініціатив „Література рідного краю”, „Історія рідного краю” видано багато ґрунтовних краєзнавчих праць. Всі учасники Форуму отримали комплекти книг з серії „Єлисаветградське коло”.
Кращі бібліотекарі отримали відзнаки від управління культури і туризму ОДА. Подякою управління культури і туризму обласної державної адміністрації відзначено завідуючу Новопразькою центральною бібліотекою-філією Бутко Л.В.
Також дипломи і цінні подарунки від голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна та голови обласної ради Миколи Ковальчука за підтримки благодійного фонду „Розвиток Кіровоградщини” отримали переможці обласного конкурсу „Кращий за професією”, що відбувся напередодні Форуму в обласній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського.
Приємно те, що Зіненко Анжела Миколаївна,бібліотекар Березівської бібліотеки-філії гідно представила Олександрійську районну централізовану бібліотечну систему і виборола почесне друге місце,отримавши в подарунок ноутбук.
Святковому настрою форумчан сприяла концертна програма камерного оркестру „Концертіно” й інструментального ансамблю „Єлисавет-ретро.

Немає коментарів:

Дописати коментар