Шукати в цьому блозі

суботу, 1 грудня 2012 р.

„Трагічний червень”

22 червня 2012 року у Березівській  бібліотеці-філії  пройшла година пам’яті „Трагічний червень”.
„22 червня 1941 року розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу. Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю, любов і відданість до рідної землі. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна. Складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Сьогодні через 71 рік після тієї страшної дати ми вітаємо в нашому залі тих, хто пережив ті страшні часи. Паморозь лягла на ваші скроні, роки проорали зморшками ваше обличчя, але ваші серця залишилися молодими”, – так розпочалася година пам’яті у  Березівській  бібліотеці-філії  . А далі були спогади, покладання квітів до підніжжя братської могили загиблих воїнів, хвилина мовчання та дзвін колоколу.
На захід, що проводився з метою вшанування пам’яті загиблих у Великій Вітчизняній війні, виховання патріотичних почуттів у молоді та відновити її інтерес до книг військової тематики, були запрошені читачі бібліотеки, ветерани.
 Перед присутніми виступив ветеран Великої Вітчизняної війни Ткаченко Дмитро Леонтійович.
Бібліотекар провела огляд літератури військової тематики, що знаходиться у фонді бібліотеки, як результат було видано 11 примірників книг.
 У виконанні учасників художньої самодіяльності звучали пісні „Журавка”, „Калина”, попурі на тему військових пісень.

Немає коментарів:

Дописати коментар